Η εταιρεία μας “ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ Η. - ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ Π. ” με παρουσία πλέον των 25 ετών στην θεσσαλονίκη, έχει ως καθοριστικό της γνώμονα και στόχο την ποιότητα κατασκευής, τις ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την οικολογική και περιβαλλοντολογική ευαισθησία, που απαιτείται σήμερα στις σύγχρονες κατασκεύες.

Η σύγχρονη τεχνολογία, η αξιοπιστία, η άριστη ποιότητα των υλικών, το υψηλών προδιαγραφών service, καθώς και η απόλυτη και συνεχής προσπάθεια ικανοποίησης και κάλυψης των συνεχώς μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, είναι μερικοί ακόμη από τους παράγοντες που μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας από τις πιο αξιόπιστές στο χώρο. Η συνέπεια και η αφοσίωσή μας, είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την εταιρεία μας.

Η εταιρία μας καθημερινά προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Η υπευθυνότητα, το μεράκι μας, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτέλεσαν τους λόγους εκείνους που κατέταξαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε υψηλό επίπεδο.

Πρωτεύον στόχος της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητά της εγκατάστασης των ανελκυστήρων, στόχος που επιτυγχάνεται αφενός μέσω της επανάνδρωσης με άρτιο και συνεχώς εκπαιδευόμενο τεχνικό προσωπικό και με στελέχη που διαθέτουν πολυετή και ουσιαστική πείρα στο χώρο των ανελκυστήρων και αφετέρου μέσω των άριστης ποιότητας υλικών που διαθέτουμε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει - εκτός από την εγκατάσταση - τον εκσυγχρονισμό παλαιών ανελκυστήρων, την επισκευή και την υποστήριξη όλων των τύπων των ανελκυστήρων, προσφέροντας εγγυήσεις καλής λειτουργίας 5 - 10 - 15 και 20 ετών.

Παρέχουμε δε υψηλές υπηρεσίες μετά την πώληση και εγκατάσταση (after sale service), προσφέροντας πακέτα συντήρησης, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη - συνεργάτη μας.
Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία, έτοιμους να σας προτείνουν την βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε έργο.

_background-lift

kone-ultrarope-in-elevator-shaft