Έργα Εγκατάσταση Ανελκυστήρα & Ασανσέρ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ 1000KG

Τοποθέτηση δύο υδραυλικών ανελκυστήρων της εταιρείας KLEEMAN σε διαμπερές φρεάτιο με φορτιο εως 1000kg έκαστος.

Έργα Εγκατάσταση Ανελκυστήρα & Ασανσέρ

Για τις ανάγκες του έργου κόπηκαν με αδιατάρακτη κοπή 6 επιπλέον είσοδοι ώστε το φρεάτιο να είναι διαμπερές.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι( inox), καθώς το έργο είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι ανελκυστηρες είναι τεχνολογιας FLOOR SELECTIVE

Οι ανελκυστήρες είναι τεχνολογίας FLOOR SELECTIVE (για τον κάθε όροφο υπάρχουν δύο πλήκτρα και αναλόγος ποιο θα πατήσει
ο επιβάτης ανοίγει και η αντίστοιχη πόρτα). Στην συγκεκριμένη εγκατάσταση οι πόρτες είναι διπλές αυτόματες σε καθέ όροφο εκτός του υπογείου.

  Στους πίνακες ελέγχου των ανελκυστήρων περιλαμβάνονται SOFT STARTER, ομαλός εκκινητής κινητήρα, συσκευή – σύστημα που χρησιμοποιείται με ηλεκτρικούς κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος. Μειώνει προσωρινά το φορτίο και τη ροπή στο σύστημα μετάδοσης κίνησης και την αιχμή ηλεκτρικού ρεύματος του κινητήρα κατά την εκκίνηση, έτσι αποφεύγονται οι διαταραχές (πτώση τάσης) στο δίκτυο και η καταπόνηση του κινητήρα – αντλίας.
Επιπλέον προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στις αλλαγές συνθηκών εκκίνησης με ακριβείς ρυθμίσεις συμφωνα με τα χαρακτηρηστικα της εγκατάστασης, αυξάνοντας έτσι την προσαρμοστικότητα ανάλογα με την εφαρμογή και επιτρέπουν έλεγχο ομαλού σταματήματος για να αυξηθεί ο χρόνος επιβράδυνσης του κινητήρα ή έλεγχο φρεναρίσματος για να μειωθεί ο χρόνος επιβράδυνσης του κινητήρα.

Η εγκατάσταση έγινε σύμφωνα με όλες τις νέες προδιαγραφές 81.20 και πιστοποιήθηκε απο ιδιωτικό ανεξάρτητο φορέα ελέγχου.