Έργα Εγκατάσταση Ανελκυστήρα & Ασανσέρ DUPLEX 1000 KG

Τοποθέτηση δύο υδραυλικών ανελκυστήρων της εταιρείας KLEEMAN σε μη υπάρχων φρεάτιο φορτιου 1000kg.

Για τις ανάγκες του έργου κόπηκαν με αδιατάρακτη κοπή τέσσερις πλάκες διαστάσεων 4m χ 2m (4μετρα επι 2μετρα), και σκάφτηκε το υπογειο για αύξηση βάθους του φρεατίου. Τοποθετήθηκε σιδηροκατασκεύη βαρέως τύπου πάνω στην οποία έγινε η εγκατάσταση των υδραυλικών ανελκυστήρων.

Εργα Εγκατάσταση Ανελκυστηρα Ασανσερ

Ολα τα υλικα που χρησιμοποιηθηκαν είναι από ανοξείδωτο ατσαλι( inox), καθώς το έργο είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Duplex  SoftStarter

Οι ανελκυστήρες λειτουργούν συνδυαστικά καθώς είναι τεχνολογιας DUBLEX, συνεργάζονται μεταξύ τους, ανταποκρινεται παντα το
ένα από τα δυο εξοικονομώντας χρόνο και κατανάλωση ενέργειας.

Στους πίνακες ελέγχου των ανελκυστήρων περιλαμβάνονται SOFT STARTER, ομαλός εκκινητής κινητήρα, συσκευή – σύστημα που χρησιμοποιείται με ηλεκτρικούς κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος. Μειώνει προσωρινά το φορτίο και τη ροπή στο σύστημα μετάδοσης κίνησης και την αιχμή ηλεκτρικού ρεύματος  του κινητήρα κατά την εκκίνηση, έτσι αποφεύγονται οι διαταραχές (πτώση τάσης) στο δίκτυο και η καταπόνηση κινητηρα – αντλίας.
Επιπλέον προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στις αλλαγές συνθηκών εκκίνησης με ακριβείς ρυθμίσεις  σύμφωνα με τα χαρακτηρηστικα της εγκατάστασης, αυξάνοντας έτσι την προσαρμοστικότητα ανάλογα με την εφαρμογή και επιτρέπουν έλεγχο ομαλού σταματήματος για να αυξηθεί ο χρόνος επιβράδυνσης ή έλεγχο σταματήματος για να μειωθεί ο χρόνος επιβράδυνσης του κινητήρα.

Η εγκατάσταση έγινε σύμφωνα με όλες τις νέες προδιαγραφές 81.20 και πιστοποιήθηκε απο ιδιωτικό ανεξάρτητο φορέα ελέγχου.