Απίστευτοι ανελκυστήρες ,ακατάλληλα για καρδιοπαθείς και υψοφοβικούς.

    • Ανελκυστήρας Bailong – Κίνα

Ένα άλλο θαύμα της μηχανικής. Έξω από το ασανσέρ είναι το ψηλότερο και βαρύτερο στον κόσμο: 330 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε ένα πανέμορφο τοπίο, μια ορεινή περιοχή στην επαρχία Χουνάν της Κίνας που ενέπνευσε James Cameron για το Avatar του φιλμ. Πλέον είναι χτισμένο σε γυαλί, ίσως περισσότερο από έναν επιβάτη θα προκαλέσει πραγματικό ίλιγγο (ή πολλά). Οι εργασίες ξεκίνησαν το 1999, εν μέσω κριτικής για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε μια περιοχή ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, και τελείωσε το 2002. Ήταν κλειστό λίγους μήνες για λόγους ασφαλείας, να επιβεβαιώσει εκ νέου τις διαδικασίες εκκένωσης σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά ξανάνοιξε το 2003.Το Εθνικό Δασικό Πάρκο Zhangjiajie, στην επαρχία Hunan της Κίνας, αποτελεί ένα από τα «μικρά θαύματα» της φύσης. Γνωστό για την πλούσια τροπική βλάστηση, τους απόκοσμους βράχους, τις πρασινογάλαζες λίμνες αλλά και την πλούσια πανίδα και χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής, αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού φυσιολάτρες.

Το τοπίο στο Zhangjiajie είναι μαγευτικό, είτε με ήλιο, είτε με βροχή, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ανελκυστήρας δε λειτουργεί σε ιδιαίτερα δυσοίωνες καιρικές συνθήκες.

  • Ανελκυστήρας Hammetschwand – Ελβετία

Στην Ελβετία είναι το υπαίθριο ανελκυστήρα υψηλότερο στην Ευρώπη

Στο Μπούργκενστοκ ένα ελβετικό βουνό 1.127,8 στρεμμάτων που βρίσκεται στο καντόνι της Λουκέρνης, βρείτε το ασανσέρ Εξωτερική υψηλότερο στην Ευρώπη, η Hammetschwand. Η αρχική μηχανή χτίστηκε μεταξύ 1903 και 1905, και ήταν το πνευματικό τέκνο του ξενοδοχείου οραματιστής και πρωτοπόρος σταθμός Franz Josef Bucher-Durrer , που αναζητούν εύκολη πρόσβαση σε estalecimiento σας. Εκείνη την εποχή το ταξίδι πήρε τρία λεπτά.

Μετά από 85 χρόνια λειτουργίας και περίπου 4 εκατομμύρια επιβάτες το 1990, οι αρχές ζήτησαν τη μεταρρύθμιση. Δεδομένου ότι η αναδιαμόρφωση υπερέβη τις δυνατότητες οικονομικά ιδιοκτήτη στη συνέχεια ήρθε στην εταιρεία παιχνίδι Schindler ασανσέρ. Η νέα συσκευή ήταν έτοιμη το 1991. Τώρα πηγαίνετε μέχρι το τέντωμα από 152 μέτρα σε λιγότερο από 1 λεπτό, μέχρι το ψηλότερο σημείο της πόλης της Λουκέρνης, το Hammetschwand. Η εναλλακτική λύση για ascesor είναι 2.283 μέτρα.

 

Ο Ανελκυστήρας Hammetschwand είναι το ψηλότερο εξωτερικό ασανσέρ της Ευρώπης και βρίσκεται στην Ελβετία. Συνδέει το μοναδικό στο είδος του ορεινό μονοπάτι με το «παρατηρητήριο» του Hammetschwand, που βλέπει «πιάτο» όλη τη λίμνη Λουκέρνη.

Comments for this post are closed.