Πράσινοι Ανελκυστήρες – δομηση και κατασκευαστες

(Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ)

Ένας ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο με αξεπέραστα επίπεδα άνεσης, αξιοπιστίας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας.

Με τη χρήση ενός μοναδικού συστήματος ατσάλινων ιμάντων καλυμμένων με πολυουρεθάνη – μια επαναστατική μέθοδο, πατέντα της Otis – ο ανελκυστήρας Gen2™ προσφέρει μια πολύ αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, ιδανική τόσο για εφαρμογή σε κτίρια κατοικιών όσο και σε κτίρια καταστημάτων, γραφείων, μετρό, αεροδρομίων κ.α.

Ο πράσινος ανελκυστήρας Gen2™ δίνει στους αρχιτέκτονες μεγαλύτερη ελευθερία σχεδιασμού και οι εργολάβοι ωφελούνται από μια πιο ελεγχόμενη διαδικασία εγκατάστασης με ελάχιστη επιφάνεια οικοδόμησης.

Οι εργολάβοι και οι ιδιοκτήτες μπορούν να διαχειριστούν πιο οικονομικά το κτίριο και επιπλέον, να επωφεληθούν από τον αυξημένο ενοικιάσιμο χώρο. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα Gen2™ ενισχύονται ακόμη περισσότερο με την δυνατότητα εκμετάλλευσης του μέγιστου δυνατού χώρου του φρεατίου. Με απλά λόγια εάν έχουμε ένα φρεάτιο στο οποίο δεν μπορεί να τοποθετηθεί ανελκυστήρας Gen2™ με τυποποιημένη διάσταση θαλάμου έχουμε τη λύση.

Προσφέρουμε λοιπόν θαλάμους τυποποιημένων ή και μεταβλητών διαστάσεων για χωρητικότητα θαλάμου 180-2500kg. Η ευελιξία στο σχεδιασμό ενισχύεται ακόμη περισσότερο καθώς το αντίβαρο σε ορισμένες περιπτώσεις (από 180 – 630kg) μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο πλάι είτε στο πίσω μέρος του φρεατίου, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από τη μικρότερη διάσταση (πλάτος ή βάθος φρεατίου). Επιπλέον έχουμε επιτύχει τη μείωση των διαστάσεων τόσο του πυθμένα όσο και την άνω απόληξης πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

  • Επίπεδοι, ατσάλινοι ιμάντες, καλυμμένοι με πολυουρεθάνη

 

  • Μηχανή χωρίς μειωτήρα
    με κινητήρα PM Synchronous

 

  • Regen Drive εκμετάλλευσης
    άεργου ισχύος

 

  • Τροχαλία μικρής διαμέτρου

 

  • Μόνιμος έλεγχος ιμάντων

 

 

 

Comments for this post are closed.